Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Italien

För att se hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter i Italien samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Semesterhus i Italien

Semesterhus i Italien med pool

Att hyra hus i Italien är riktigt populärt bland oss svenskar. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig ett utbud av ca 4 000 semesterhus och lägenheter över hela Italien. Alla våra semesterbostäder i Italien är privatägda och har inspekterats innan intag. Detta som en trygghet för dig som gäst men det ger dig även ett stort och varierat utbud att välja mellan. Med ett semesterhus i Italien har du alla möjligheter till genuina semestermöjligheter där du själv bestämmer tempot. Välkommen att söka samt boka ditt nästa semesterhus i Italien direkt hos oss på NOVASOL!

 

Se alla semesterbostäder i Italien här

Omtyckta platser att hyra hus i Italien

För dig som vill hyra hus i Italien har vi semesterhus från norr till söder. Välj mellan vackra semesterhus i populära Toscana, vackra Amalfikusten, ön Sicilien och mycket mer. Du kan även hyra hus eller semesterlägenhet i Venedig, Rom och Pisa och många andra orter. Många av våra semesterhus har också egen pool.

Semestertips: hyra hus i Italien i Toscana med pool

Upplev kultur, konst och historia

Italien är uppskattat genom Toscana, Capri, Rom och en mängd andra världskända orter samt den italienska livsstilen och stämningen. Få andra länder har så mycket historia, konst och kultur att erbjuda som Italien. Därför har vi tagit fram konceptet "City of Art". Detta är semesterhus och lägenheter som ligger i städer eller byar med ett särskilt kulturellt utbud såsom Venedig, Florens eller Rom. Så markera City of Art i din sökning så får du snabbt fram dessa semesterbostäder.

Du kan också hyra hus i Italien som går längs med Via Francigena. Via Francigena användes under medeltiden och är en pilgrimsväg från Canterbury till Rom. Längs med denna historiska väg kan du finna flera av våra semesterhus. Här kan ni inte bara gå på pilgrimsfärd utan också njuta av vacker natur och många idylliska byar längs med vägen.

Ta del av äkta italiensk mat

Njut av det italienska köket

Ska du hyra hus i Italien kommer du kunna frossa i kulinariska läckerheter. Det italienska köket är världsberömt för bland annat pasta, pizza och pesto med framför allt för sin stora kärlek till maten. Här får det ta den tid det tar. Mat är till för att njutas.

Besök den lokala matbutiken och köp med dig dina favoriter och avnjut dem sedan med ett glas gott lokalproducerat vin på altanen till ditt semesterhus. Vill ni inte laga maten i ert semesterhus kan ni alltid besöka en restaurang. Att hyra semesterhus i Italien innebär att du väljer helt själv vad du känner för! Det är en av många fördelar med att hyra hus.

Boka semesterhus Italien hos NOVASOL

Om du vill uppleva allt som Italien har att erbjuda är du välkommen att söka och boka din nästa semesterbostad i Italien direkt här på vår hemsida. Självklart är du även välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig gärna. Att hyra hus ger en genuin upplevelse av resmålet och gör semestern lite mer personlig eftersom du faktiskt bor som italienaren själv.

Så vill du bort från allt vad massturism och trånga hotellrum heter är du varmt välkommen till oss för att hyra hus i Italien!

Sök och boka semesterhus Italien