Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Semestra i stugor på Römö

Römö, som är sammanbundet med fastlandet via en 9 km lång fördämning och ligger som en oas i Danmarks sydvästra hörn, är en av de 5 frisiska öarna, som ligger längs Sydjyllands västkust. Denna fina ö i Vadehavet, där du har det storslagna Vesterhavet som granne, har i stort sett allt du kan begära av en dansk semesterö och givetvis har vi stugor här.

 

Römö har t ex en av Europas längsta och bredaste sandstränder: ca 12 km lång och 1-3 km bred. Här finns gott om plats för alla, som tycker om att bada, leka, segla och surfa. Vadehavsområdet bjuder på massor av upplevelser för naturälskaren. Året runt är Vadehavet landets viktigaste rastplats för otaliga fåglar.

 

Tusentals gäster besöker varje år Römö och framför allt under de senaste åren har utbudet av aktiviteter för hela familjen vuxit, så här finns väldigt mycket att göra om du önskar en aktiv semester. Att hyra stuga på Römö är ett trevligt sätt att lära känna och verkligen uppleva ön så om du söker efter stugor i Danmark kan denna ö vara ett trevligt alternativ.

 

Tack vare fördämningen är det lätt att ta sig fram och tillbaka. Som dagsutflykt från er stuga kan rekommenderas ett besök i Danmarks äldsta stad, Ribe samt ett besök till Legoland Lejonparken, Sommerland Syd eller Esbjerg Fiskerimuseum.

 

Välkommen att se våra stugor och semesterhus på Vadehavets pärla Römö!