Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
- i Danmark

För att se hela vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Danmark samt boka direkt online - klicka här

✓ I branschen sedan 1968
✓ Kvalitetssäkrad stugförmedling
✓ Best-Price Garanti
✓ Trygghetspaket ingår
✓ Ca. 1,8 milj gäster/år i Europa

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, inspiration och erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Stugor i Danmark

Strandbild från Danmark

Hyr stuga i Danmark hos NOVASOL - landets ledande stugförmedling

Danmark är det perfekta semesterlandet för folk i alla åldrar och oavsett vilka intressen man har. Hos oss på NOVASOL finner du tusentals stugor och semesterhus i Danmark över hela landet. Vi har även ett stort antal servicekontor på populära orter i landet som finns till för att ge dig som gäst den service du önskar. Här kan du till exempel hyra sänglinnen, barnstolar och mycket mer. NOVASOL grundades 1968 och är idag Danmarks ledande stugförmedling med över 6 000 semesterbostäder över hela landet. Alla stugor i Danmark är kvalitetssäkrade och i alla bokningar ingår kostnadsfritt vårt Trygghetspaket. Varmt välkommen att söka samt boka ditt nästa semesterhus i Danmark direkt online hos NOVASOL!

Se alla semesterhus i Danmark

Video - Stugor Danmark

Få en härlig barnsemester i Danmark

Perfekt för barnfamiljen!

Att många tycker det är mysigt att hyra stuga i Danmark och ge sig ut på olika utflykter i landet är inte konstigt alls. Att hyra hus i Danmark är ett lätt sätt att semestra på med hela familjen. Landets storlek, tillsammans med att det ligger oss nära geografiskt, är bara några av anledningarna till att det blivit ett mycket populärt resmål för oss svenskar. Här finns också många attraktioner för de små och de barnvänliga stränderna gör det bekvämt för de vuxna. Det är inte konstigt att Danmark ofta är i topp på resmål för barnfamiljer.

F09254 - Stuga Danmark, Als

Semesterhus i dejliga områden

Danmark som land har väldigt mycket att bjuda på och allt i en trygg och härlig atmosfär. Se till exempel våra stugor i Blokhus och Lökken där det råder en internationell atmosfär med många möjligheter till att aktivera sig. Med en stuga i Danmark är det heller aldrig långt någonstans, vilket betyder att det alltid finns många roliga, vackra och spännande upplevelser i närheten. Här finns många klassiska resmål att upptäcka så varför inte hitta din favorit i det stora utbudet av stugor i Skagen eller kanske uppleva någon av våra stugor på Bornholm? Njut av fantastiska stränder med någon av våra stugor i Falster och Marielyst eller besök ett av de mer populära turistområdena i Danmark genom att hyra stuga i Blåvand.

 

Ett semesterhus i Danmark med inomhuspool

Alltid havsnära med ett semesterhus i Danmark

Danmark, med sina ca 44 000 km², hör faktiskt till Europas minsta länder. I Danmark är det som så att var du än befinner dig är det aldrig längre än 50 km till havet. Med Danmarks mer än 7 300 km långa kustlinje är du alltid nära vatten och strand. Med någon av våra stugor i Danmark har du också närhet till många av Nordeuropas allra bästa sandstränder. Stora och breda med fin, vit sand, klitter med skyddande sandgrytor som ger lä från vinden samt Europas renaste vatten. Stränderna är till för både de som vill vara för sig själva, barnfamiljer, de som vill ha grunt vatten och lite vågor samt för de som vill ha mer liv och rörelse runt omkring sig.

Stuguthyrning i Danmark har länge varit en populär semesterform bland både svenska och europeiska gäster. Detta gör att du som gäst kan välja och vraka bland mängder av stugor och semesterhus i Danmark för att hitta det boende som passar just dig. Varför till exempel inte hyra hus i Danmark med hund? Eller ett semesterhus i Danmark med pool? Det har vi gott om!

Välkommen att hitta just din favorit i vårt stora utbud av semesterhus och stugor i Danmark!

Sök och boka: stugor Danmark