Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Transport

NOVASOL bokar inga transporter men vi har däremot samarbeten med flera partners som kan erbjuda dig ett smidigt - och för NOVASOL-gäster ofta billigare - sätt att färdas. Aktuella partners för just ditt resmål, visas på din bokningssida efter att du har genomfört din bokning. Vänligen observera att samtliga erbjudanden är rekommendationer och att bokning genomförs av gästen själv hos den aktuella partnern. Nedan följer exempel på

TT-Line

Boka semesterhus hos NOVASOL och få rabatt hos TT-Line! Som gäst har du 15 % rabatt på Travemündelinjen och 10 % rabatt på Rostock- och Świnoujścielinjen samt platsgaranti. Gäller färjebiljetten och hytt. TT-Line tar dig från Trelleborg till kontinenten på ett smidigt sätt. Läs mer under 'Färja'.

 


Scandjet erbjuder direktflyg till Kroatien från en rad olika avreseorter i Sverige. Om du väljer att hyra hus i Kroatien med NOVASOL, kan Scandjet hjälpa dig att flyga dit. Läs mer under 'Flyg'.

 

 


På resa i medelhavet? Grimaldi Lines har en flotta av snabba färjor med god komfort. De tar upp till 2300 passagerare och över hela färjan finns barer, restauranger, casino, butiker, lekrum för barn, solarium och mycket mer! Läs mer under 'Färja'.