Stugor i England

Ett helt nytt utbud av semestermöjligheter!

Tillsammans med våra systerföretag cottages4you och Hoseasons kan vi nu erbjuda dig fantastiska möjligheter att semestra i Storbritannien och på Irland! Boka en stugsemester och njut av friheten och närheten du får med ett eget semesterhus. Alla stugor är betygsatta efter Visit Englands standard och inspekteras regelbundet för att säkerställa att kvalitén är korrekt. Om du hellre föredrar en båtsemester så kan du hyra båt för att utforska Englands kanaler och floder i härliga miljö. Med boenden för varje smak och plånbok, bäddar från 2 till 20, är vi säkra på att du kommer finna ett boende som passar precis dig och dina önskemål.

Stuga att hyra i Storbritannien

En stugsemester passar perfekt för att utforska allt vad Storbritannien innebär. Oavsett om du söker en romantisk resa, en aktivitetsfylld familjesemester eller en semester fylld av lyx, kommer du finna fantastiska möjligheter i utbudet.

Upptäck den brittiska landsbygden långt bort från vardagens stress. Koppla av och njut i vackra miljöer där du har närhet till natur och vildmark. Du kan välja mellan flera olika parametrar som passar just dig såsom nära till vatten med fiskestugor och stugor vid kusten. Eller varför inte pröva på att hyra mer traditionella brittiska stugor men också något lite mer annorlunda? Vad sägs om att bo i en fyr, ett slott eller ett ombyggt vattentorn?

Många av de stugor som hyrs ut har det där lilla extra som inomhuspool, utomhuspool eller braskamin. Flera har också promenadstråk direkt från trappen och tusentals ligger i byar med närhet till klassiska pubar. Välj en stugsemester under en del av en vecka eller flera veckor i rad. Du kan hyra stuga i Storbritannien och på Irland under en längre period eller från 2 nätter och uppåt – valet är ditt!

 

OBS! Bokningen sker hos vårt systerföretag cottages4you på engelskt språk och valuta. Detta innebär t.ex. att ev. rabatter och villkor hos NOVASOL ej är aktuella.

 

Fiske under båtsemester i England

För en lite mer annorlunda semester – varför inte testa på att hyra båt i Storbritannien eller på Irland? Upptäck fantastiska rutter att ’cruisa’ runt på över hela öriket. Här finns fantastiska semesterboenden i form av båtar med gott om bekvämligheter ombord.

Båt att hyra i Storbritannien

Vilken båt ska jag välja?

En båt som klassificeras som ’narrow’ bjuder in till lugna färder på milvis av historiska kanaler och floder som väver lugnt genom landskapet, byar och städer. Det finns också klassiska kryssare (’cruiser)i områden kring Norfolk Broads, Cambridge vattendrag, Caledonian Canal och Themsen. Oavsett vilken båt du väljer så kommer du att resa i bara några miles per timme så du är säker på att sakta ner till ett mer avslappnat sätt att leva på nolltid.

Hoppa ombord och ha kul!

En fråga man kan ställa sig är; varför hyra båt när jag kan hyra stuga istället? Båda semesterformerna bjuder in till unika semesterupplevelser men med en båtsemester får du:

  • …ett äventyr! Perfekt för familjer eller tillsammans med vännerna.
  • …möjlighet till nya upplevelser varje dag! Stanna till där det passar dig. Hyr till exempel cyklar och utforska just det området du stannat till vid.
  • …komma ihåg att ta med sköna skor. Vid varje varv finns bra kartor och information om vad som finns att utforska.
  • …variera din semester. Stanna till vid pubar längsmed floderna, pröva den lokala maten och kanske kasta i spöt och fiska på utmärkta platser.

De 5 bästa tipsen inför din båtsemester

  • Du behöver ingen licens för att köra båtarna! Den vänliga personalen vid varven kommer visa dig hur du kör båten och ta med dig ut tills du känner dig komfortabel nog att köra själv. Du kommer förvånas över hur enkelt det är att manövrera. Det finns också flytvästar tillgängliga vid varven.
  • Många av varven kommer plocka uppdig vid buss- eller järnvägsstationen och om de vet om att du kommer ha en lång tid på vatten, kommer extra handdukar att finnas tillgängliga ombord.
  • Du kan förbeställa mat och dryck så att de finns tillgängliga för dig när du ankommer till båten.
  • Båtarna har det mesta med bland annat fullt utrustat kök och tillräckligt med energi för att all din elektroniska utrustning ska kunna laddas.
  • Ta en titt på kategorin ’Starboard Boats’, första klassens båtar med champagne ombord!

OBS! Bokningen sker hos vårt systerföretag Hoseasons på engelskt språk och valuta. Detta innebär t.ex. att ev. rabatter och villkor hos NOVASOL ej är aktuella.