Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
 
 

✓ Stark marknadsmix
✓ Egen hemsida på 18 språk/valutor
✓ Sverigekatalog på 4 språk
✓ Ca 20 000 bokande partners
✓ Från enskilda resebyråer till stora onlineportaler

Semesterbostäder i utlandet

Hyr ut ditt hus utomlands

På NOVASOL Sverige arbetar vi med svenska gäster som vill hyra hus i Sverige och Europa samt husägare som har semesterbostäder i Sverige. Om du har ett hus eller lägenhet i något annat land än Sverige som du vill hyra ut, kan vi självklart också hjälpa dig med att få det uthyrt hos NOVASOL.

Det du börjar med att göra är att fylla i en intresseanmälan för att hyra ut din semesterbostad här på vår hemsida. Detta är ingenting som är bindande på något sätt! Du fyller där bland annat i vart din semesterbostad är belägen. Din intresseanmälan kommer att skickas till det lokalkontor som ansvarar för området där semesterbostaden är och du blir sedan kontaktad av en representant på plats som berättar mer.

Om du planerar att snart besöka din semesterbostad, kan det vara en god idé att skriva med detta (gärna på engelska) i kommentarsfältet. Detta då vi alltid besöker alla uthyrningsobjekt innan de tas in i sortimentet och vi gör detta helst samtidigt som du som husägare är med. Ett besök av oss är självklart kostnadsfritt oavsett om du väljer att börja samarbeta med oss eller inte.

Europas ledande förmedlare

NOVASOL har idag semesterbostäder i 27 länder över hela Europa men vi växer hela tiden så om din semesterbostad ligger i ett land vi inte är etablerade i idag, är din intresseanmälan fortfarande mycket intressant. Varje land har unika förutsättningar gällande uthyrningen vilket gör att det kan vara svårt för oss i Sverige att förklara förutsättningarna för till exempel uthyrning i Torrevieja eller på Kreta. Den representant som kontaktar dig efter att du skickat in en intresseanmälan är dock expert på området för din bostad och kommer kunna svara på alla frågor du har. Om du vill ha direktkontakt med någon utan att lämna en intresseanmälan är du självklart välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att nå rätt person men vi rekommenderar att du använder formuläret för intresseanmälan.