Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vårt nyhetsbrev kommer ut ca 1 gång/månad och är fullmatat med semestertips, nyheter, härlig inspiration och unika erbjudanden.

Klicka här för att registrera

Fira 50 år med NOVASOL

Redan nu kan du boka upp nästa års drömboende - först till kvarn gäller!

2018 firar vi på NOVASOL 50 år! Det vill vi naturligtvis fira med dig och redan nu har vi öppnat upp så att du idag kan boka ditt semesterhus för 2018.

Steg för steg öppnar vi upp olika destinationer och successivt fylls de på med härliga semesterbostäder som kan bokas direkt här på vår hemsida. Ta chansen att boka ditt drömboende nu när utbudet är som störst! Trevlig semesterplanering!

 

 

Fri av- och ombokning till 1/10 2017

Känner du dig lite osäker på att boka redan nu? Är det någon i resesällskapet som inte kan bestämma sig? Bara lugn. Alla bokningar med ankomst 2018 kan fram till första oktober 2017 fritt av- och ombokas utan kostnad. Dessutom behöver du bara betala 450:- per bokad vecka som första inbetalning - pengar som du får tillbaka om du väljer att avboka innan 1/10.

Om du bokar nu, gör du med andra ord det med bl.a. följande fördelar:

  • Alla bokningar av semesterbostäder för 2018 har kostnadsfri av- och ombokning fram till 1/10 2017.
  • Den första inbetalningen är endast 450 SEK per bokad vecka. Det resterande beloppet behöver inte betalas förrän senast 6 veckor innan ankomst till semesterbostaden.
  • Du bokar i vetskap om att du har det största utbudet att välja mellan (även om vi året om tar in nya, härliga semesterbostäder i vårt utbud).
  • Villkoren gäller för bokningar gjorda direkt hos NOVASOL (www.novasol.se eller telefon 031-304 55 70).

Bokningsbara länder just nu

Inför 2018 har vi förbättrat vårt utbud av semesterhus, stugor och lägenheter i Europa. Som du kanske vet så är det först till kvarn som gäller så vänta inte för länge - ju tidigare ute desto större utbud! Klicka på länkarna nedan för att se vad du kan välja mellan i respektive land. Välj därefter den reseperiod du önskar för att se vilka boenden som är tillgängliga och till vilket pris.

Följande resmål är exempel på var du redan nu kan boka stuga för nästa år:

Du kan boka ditt semesterhus för 2018 direkt här på vår hemsida. På våra huspresentationer finner du kompletta beskrivningar om respektive semesterbostad.

Skulle du ha några frågor kring stuguthyrning eller något av våra semesterhus är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan självklart även hjälpa dig med att boka ditt semesterhus.

 

Trevlig semesterplanering önskar vi på NOVASOL!