Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Citybreak

 

- gör din semester mer personlig

Är du sugen på att åka till en av Europas städer? Gå runt på stan, shoppa, sätta sig på ett café och ta en bit mat eller en öl? Gå runt på museum, titta på arkitekturen och insupa stadens atmosfär. Kanske gå undan från turiststråken och uppleva andra delar av staden där inte så många turister håller hus.

Vi har lägenheter i bl.a. Venedig, Berlin, Barcelona, Rom, Budapest och Cannes

Det är ett billigt sätt att åka på en City break när man bor i en semesterlägenhet. Dessutom är det mycket flexibelt, då du själv kan bestämma när du vill ha frukost, utan att ta hänsyn till andra gäster. Med andra ord du kan njuta av det atmosfären genom att bo i en lägenhet som du vore hemma, samtidigt som du bor i en pulserande stad fullt med upplevelser.

Njut av en storstadsresa i någon av våra lägenheter!

Venedig - en sagostad på vatten

Venedig består av ca 150 kanaler med ca 400 broar. I Venedig fungerar båtarna som bussar, det finns hållplatser där du lätt hoppar på en av båtarna. Det är mycket lätt att ta sig fram även om Venedig består av vatten och du slipper avgaser och oljudet från bilar. Venedig är en underbar sagostad, men om du vill se mer än bara Venedigs stadskärna, kan du ta olika färjor till öar som t.ex. Lido och Murano. Maten är underbar och restauranger finns i olika prisklasser. Vill du inte betala överpris för det du äter, undvik att slå dig ner på en av restaurangerna vid turiststråken. Klicka här för att se våra lägenheter i Venedig.

Wien - året runt

Wien har något att erbjuda året runt, både vår, sommar, höst och vinter. Vi har flera lägenheter i centrala Wien som rymmer 2-4 personer. Besök Wien under december då staden är full av julmarknader och lukten av glögg. Eller ta en tur hit under våren, då det fortfarande är lite kyligt i Sverige, men här blomstrar det och träden är gröna. Besök t.ex. Schönbrunn med dess vackra park och fantastiska zoo. Shopping finns det också gott om och en mängd vackra byggnader. Passa även på att smaka på typiska österrikiska rätter.

Klicka här för att söka bland våra lägenheter i Wien

 

Cannes - inte bara lyx

Cannes har allt, salta bad, god mat, vackra stränder, en mängd utflyktsmål, shopping både lyx och normala priser och mycket mer. Cannes är en populär ort, men har ändå kvar sin charm. Här kan man njuta av en bit mat vid vattnet, strosa omkring i den gamla stadsdelen eller promenera längsmed hamnen. Boka en lägenhet i centrala Cannes med gång avstånd till stranden. Ta t.ex. tåget eller bilen och utforska den Franska rivieran, då avstånden är inte långa. Du kan även åka över gränsen till Monacco och besöka det berömda cassinot.

Klicka här för att se våra lägenheter i Cannes.

 

Budapest - en välbevarad stad med varma källor

Budapest är en av Europas mest välbevarade städer efter andra världskriget. Här finns många sevärdheter att beundra som t.ex. St Stephens och dess utsikt över staden, Parlamentet och Buda slott. Ungern har gott om varma källor och även i Budapest kan du välja mellan upp till 50 olika temalbad! Man ska heller inte glömma maten, som bjuder på många smakupplevelser och mycket njutning.

Klicka här för att hitta ditt boende i Budapest!

Marbella - palmer, shopping och bad

På Costa del Sol ligger den vackra staden Marbella. Marbella har mysiga, charmiga gränder i den gamla stadsdelen och är beläget previs vid havet. Det är heller inte långt till olika golfbanor och bra shopping hittar man här. Från Marbella är det inte långt till olika utflyktsmål som t.ex. Ronda, Gibraltar, den lyxiga orten Puerto Banus och mycket mer. Boka din lägenhet här i Marbella

 

 

Rom - en blandning av kultur och trendigt

Alla vägar bär till Rom? Här kan du uppleva vackra kulturskatter blandat med trendiga modehus och barer. Här möts gammalt och nytt. Besök t.ex Spanska Trappan,

Forum Romanum, Colosseum, fontänen Fontana di Trevi. Till Rom kan man åka många gånger, man får aldrig nog då staden är full av sevärdheter. Ta en bit mat på en av de härliga uteserveringarna och njut av atmosfären eller åk upp till t. ex. Monte Mario och blicka ut över Rom. Vi har lägenheter i Rom året runt! Klicka här för att hitta ditt boende i Rom

Prag - den gyllene staden

Prag är Tjeckiens huvudstad och en av Europas populäraste turistorter. Stadskärnan är liten och det är lätt att gå runt i staden, annars finns även tunnelbana, bussar och spårvagnar. Prags stadskärna är en del av UNESCO arvet sedan 1992. Stadens arkitektur består av byggnader både i barock och jugendstil. Besök Prags Slott, Karlsbron måste passeras och Gamla Stans torg är också ett tips. Prag är inte bara en otroligt vacker stad, det är fortfarande relativt billigt där. Så här kan man unna sig det lilla extra.

Klicka här för att se våra lägenheter i Prag.

 

 

Barcelona - "fantastisk arkitektur och salta bad

Barcelona är Spaniens största stad och är hittar du mycket gammal arkitektur. Staden ligger vid havet, så här kan man även bada och sola. Les Ramblas måste besökas. Staden har även många museum, bl.a. Picasso muset. Barcelona har även många byggnader av Gaudi som måste ses. Matställen är det gott om och här man man njuta av de typiska spanska tapas.

Klicka här för att boka en av våra lägenheter i Barcelona

 

 

Florens - kultur och atmosfär

Promenera omkring i det vackra Florens och njut av vackra gamla byggander, gator och torg. Florens präglas fortfarande av forna tider, då staden var ett kulturellt och ekonomiskt centrum. Men här i Florens finns inte bara kultur och konst, utan även bra shopping, marknader, god mat. Klicka här för att boka en av våra lägenheter i Florens

Berlin - på riktigt

I Berlin kan man göra i stort sett allt. Denna stad är full av utflykter bl.a. Fernsehturm, Brandenburger Tor, Checkpont Charlie och mycket mer. Berlin är även en utmärkt stad i december att besöka. Berlin har mer än 50 olika julmarknader , så här kan man frossa i julstämning. Passa på att njuta av tyska delikatesser och shopping.

Klicka här för att söka bland våra lägenheter i Berlin